Diensten en creatieve services. Wij doen niet zomaar wat. Het is haast magisch!

Dit is Studio Relou

Meet the TEAM

Wij zijn een elektrische mix van persoonlijkheden en stijlen die op ons best zijn tijdens het werk. Onze verschillen is juist onze kracht. Wij takelen samen al de obstakels van het leven, elk op ons eigen manier.

Laat onze gecombineerde krachten jou helpen! Dit zijn onze diensten en creatieve services.

Studio redhead - Studio Relou
Jaap Relou
Mens, Eigenaar, Ginger
Studio koffie lady - Studio Relou
Doortje
Kat, Inspiratie (bij het aaien), Koffie vrouw
Hoe gaan wij te werk?
Stap 1
ONTDEKKEN
Elke aanvraag bekijken wij met een frisse blik. Klein of groot het maakt ons niet uit. Wij vinden jullie potentie en zoeken daarbij de persoonlijke en unieke eigenschappen van het merk/bedrijf. Zo geven wij vorm aan jullie persoonlijkheid.
Diensten
 • Art Direction
 • Branding Strategie
 • Richtlijnen
 • Consult
 • Workshops
Stap 2
ONTWERPEN
Wij leggen de verbindingen tussen de eigenschappen en creëren zo prachtige en memorabele ontwerpen gebaseerd op jullie persoonlijkheid als merk of bedrijf. Zodoende geven wij een identiteit aan de vraag waar jullie publiek zich direct verbonden mee zult voelen. Ben je al enthousiast?
Diensten
 • Huisstijl
 • Logo, visitekaartje, briefpapier
 • Aanduidingen
 • Bijzaken
Stap 3
EINDPRODUCT
Ons werk houdt hier nog niet op. De echte magie zit hem in de details (en in goede koffie). In de laatste stap bedienen wij alle facetten die jullie uniek maakt. Zodoende vormt er een totaalervaring voor jullie en voor jullie publiek. De creatie van een ontwerp wat er echt toe doet. Magisch toch!
Diensten
 • Typografie
 • Illustraties
 • Posters
 • Packaging

Aanbevelingen

Blije klanten

"Studio Relou heeft voor mij een passend en creatief bedrijfslogo en visitekaartje ontworpen. Ik ben blij met het eindresultaat en krijg er vaak positieve reacties op. Ik kan Studio Relou dan ook zeker aanbevelen."

 

Avatar tijmen - Studio Relou

Tijmen Moesker

Eigenaar, Moesker Archeologie

"Jaap neemt de tijd om je te leren kennen en komt daardoor met creatieve en verrassende opties uit de hoek. Bovendien investeert hij in een stukje nazorg: hij is pas tevreden als jij het bent. Dat siert hem."

Avatar sanne - Studio Relou

Sanne van Baar

Eigenaar, Bureau van Baar

"Strakke, eenvoudige, moderne en heel functionele designs die zonder toeters of bellen mijn briefpapier en visitekaartjes een professionele, maar heel eigen smoelwerk hebben gegeven."

Avatar rob - Studio Relou

Rob van der Loo

Eigenaar, Rob van der Loo – Music, Performance & Coaching

 

"Jaap maakte voor mij direct ook een hele lijn van briefpapier en digitale handtekening. Ben heel blij met onze samenwerking en het resultaat en heb daar iedere dag plezier van! siert hem: dat is in mijn ervaring namelijk zeker geen vanzelfsprekendheid."

 

Avatar jaap - Studio Relou

Jaap Hogendoorn

Eigenaar, Springlevend Verleden

 

"Jaap heeft ons super goed geholpen met het ontwerpen van ons nieuwe logo. Aan het begin heeft hij duidelijk het proces uitgezet en heeft ons vervolgens de juiste richting opgestuurd. Vervolgens heeft hij nog een mooie flyer voor ons ontworpen en de te gebruiken layout voor brieven vastgesteld. De lijntjes zijn kort en responstijd erg goed. Wij zijn dus erg blij met Jaap als grafisch vormgever die aan ons kantoor verbonden is."

 

Avatar niek - Studio Relou

Niek de Kogel

Partner, Fiable Administraties

 

LOGO SR DEF wit WP copy - Studio Relou
(thuisbasis - DE VRIJSTAAT)
Spijkerkade 3

1021 JS, Amsterdam

+31 6 14 90 89 97

Info@studio-relou.nl

Leer studio Relou kennen!

Studio Relou leert graag nieuwe mensen kennen, jij ook? Deel ons daarom met jouw collega's, vrienden en of kennissen en wie weet wat voor mooie dingen hier allemaal uit voort kunnen komen. Draag jij nieuwe connecties bij ons aan dan zetten wij daar zeker wat tegenover. Dat is nog eens leuk!

Voor meer informatie, zoek dan contact met ons op.

Volg Studio Relou

Studio Relou gaat overal heen. Wij ontdekken namelijk graag! Ontdek jij met ons mee?

Algemene Voorwaarden
© Studio Relou 2019

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0